κομμωτηρια σαλονια ομορφιας ελληνορωσων

Κομμωτήριο Σαλόνι Ομορφιάς Ελληνορώσων | Kphairsalon.gr

Κομμωτήριο σαλόνι ομορφιάς Ελληνορώσων. Κομμωτήριο στο Κέντρο της Αθήνας. Κλείστε ραντεβού και online! Ειδικευόμαστε σε κουρέματα και χτενίσματα για άντρες και γυναίκες, καθώς και βαφή μαλλιών - νυφικά, χτενίσματα, θεραπείες keratin, επεκτάσεις μαλλιών. Το κομμωτήριο μας προσφέρει επίσης ένα πλήρες μενού από πολυτελείς υπηρεσίες, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ.

Στο Kp Hair Salon, θα γνωρίσετε τον επαγγελματισμό με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες μας - η εμφάνισή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Το κομμωτήριο μας είναι αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με τα επαγγελματικά προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας,της Schwarzkopf Professional, BC Bonacure, BLONDME, BC Scalp Genesis, OIL-IN-SCRUB, ESSENTIAL OIL RELAXING, ESSENTIAL OIL ENERGIZING, BC FIBRE CLINIX, FIBREPLEX, OSiS+, OSiS+ SOFT GLAM, IGORA VIBRANCE και άλλα.

Ελπίζουμε ότι η εμπειρία σας μαζί μας, να είναι πραγματικά αξέχαστη και θέλουμε να μάθετε περισσότερα για τους στυλίστες, τις υπηρεσίες μας και τις γραμμές υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας στο Kp Hair Salon και ανακαλύψτε γιατί είμαστε μεταξύ των καλύτερων κομμωτηρίων της Αθήνας!

κομμωτηρια ελληνορωσων

© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved