Κομμωτήρια-Αθήνα-Ελληνορώσων

Κομμωτήρια - Κομμωτές Κοντά σε Ελληνορώσων, Νέο Ψυχικό

Κομμωτήρια - κομμωτές κοντά σε Ελληνορώσων, Νέο Ψυχικό - Αθήνα. Κλείστε το ραντεβού σας online στο κομμωτήριο Kp Hair Salon σε Ελληνορώσων Αθήνα Αττικής - Νέο Ψυχικό, στην οδός Γεωργίου Βλάχου 41.


Η καλύτερη συμβουλή για λαμπερά και όμορφα μαλλιά, δεν είναι πια προνόμιο μόνο των γυναικών. Στο Kp Hair Salon η φροντίδα και η ομορφιά σας είναι προτεραιότητά μας.Στο κομμωτήριο Kp Hair Salon, σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μαλλιών για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για την κομμωτική με κύριο στόχο να σας προσφέρουμε πλήρη πακέτα περιποίησης μαλλιών, όπως κούρεμα, χτένισμα και βαφή, με προϊόντα υψηλού επιπέδου της Schwarzkopf.

Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε πολυτελή προϊόντα περιποίησης μαλλιών, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με μια ολοκληρωμένη θεραπεία ομορφιάς της Schwarzkopf, για πλούσιο, φυσικό χρώμα και εκτυφλωτικά αστραφτερή λάμψη στα μαλλιά σας.

Ελάτε στο κομμωτήριο Kp Hair Salon κοντά σε Ελληνορώσων, Νέο Ψυχικό Αθήνα και απόκτησε το κούρεμα, χτένισμα, βαφή μαλλιών, μανικιούρ πεντικιούρ που σου ταιριάζει.

Καλέστε τώρα για να ορίσετε το ραντεβού σας, στο 21 1117 3425 ή στείλτε μας email μέσω τις ιστοσελίδας μας.

© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved