Μπαλαγιάζ

https://www.kphairsalon.gr/index.php

Μπαλαγιάζ

Μπαλαγιάζ. Το balayage είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βαφή μαλλιών που διαρκεί η οποία αποτελεί την τέλεια επιλογή για τα μαλλιά σας. Αν ψάχνετε κομμωτήριο για μπαλαγιάζ κοντά σας στην Αθήνα. Αφήστε μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε και θα είστε ικανοποιημένοι.

Τώρα, προτού επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας, πρέπει να γνωρίζετε το όνομα της εμφάνισης που θέλετε! Ας ξεκινήσουμε με τον όρο balayage. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι είναι το μπαλαγιάζ. Αυτή η τεχνική χρωματισμού σημαίνει "σκούπισμα" στα γαλλικά, που σημαίνει ότι ο κομμωτής θα σκουπίσει ελεύθερα το χρώμα πάνω από δείγματα μαλλιών πριν το καλύψει, επιτρέποντας στη βαφή να τεθεί σε ισχύ. Αυτά τα δείγματα μαλλιών δεν ξεκινούν από το στέμμα του κεφαλιού σας, αλλά μπορούν να ξεκινήσουν λίγο κάτω από αυτό ή στο κέντρο του κεφαλιού σας. Λόγω αυτού, δημιουργεί μια πιο φυσική εμφάνιση για τα μαλλιά σας, καθώς δεν υπάρχει έντονη αντίθεση μεταξύ του ενός χρώματος και του άλλου. Συνήθως, θα πρέπει να λεύκανση να ελαφρύνει τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε σωστά την εμφάνιση του balayage.

Το μπαλαγιάζ είναι το ιδανικό χρώμα μαλλιών που ταιριάζει σε διαφορετικά μήκη μαλλιών, κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν ενδιαφέρονται να κάνουν υπερβολική συντήρηση στα μαλλιά τους. Αυτή η τεχνική δεν απαιτεί τακτικές επαφές στο κομμωτήριο. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη των μαλλιών σας προσθέτει το υπέροχο αποτέλεσμα που δημιουργείται από την τεχνική του μπαλαγιάζ! Εάν έχετε χαμηλή συντήρηση, αλλά θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση ανάμειξης χρωμάτων μαλλιών, το balayage μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς!

Το κομμωτήριο μας προσφέρει τους πιο ταλαντούχους στυλίστες σε όλη την Αθήνα. Αν ψάχνετε για balayage, ombre ή sombre, ένας από τους στυλίστες μας μπορεί να επιτύχει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας. Ακόμα κι αν δεν είστε ακόμα σίγουροι ποια από τα τρία θέλετε να κάνετε, οι κομμωτές μας θα χρησιμοποιήσουν την πολυετή εμπειρία τους για να σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη επιλογή για το χτένισμα και το χρώμα σας.

Αν ψάχνετε για συμβουλευτικές ιδέες για ιδέες μαλλιών ή ραντεβού στο κομμωτήριο μας στην Αθήνα, η επικοινωνία μαζί μας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Στείλτε μας ένα κείμενο ή ένα email, ή ακόμα και καλέστε μας αν προτιμάτε! Οι κομμωτές μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να αρχίσουν να εργάζονται για το χτένισμα των ονείρων σας. Τι περιμένεις? Κλείστε ραντεβού μαζί μας!

© 2019 KP Hair Salon, All Right Reserved